8 Ιουνίου 2015

Η Χρυσή Αυγή "εργαλείο" δυσφήμησης του αιτήματος διαγραφής του χρέους



Δελτίο Τύπου του  Ε.ΠΑ.Μ.


Στην εποχή της απόλυτης συμφωνίας του πολιτικού μας συστήματος με τις επιταγές των επικυρίαρχων στην Ε.Ε. και ΔΝΤ, η συστημική επικοινωνία έχει πλέον βάλει σαν στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά οποιαδήποτε φωνή τολμήσει να αναφερθεί στην πραγματική λύση που σαν πρώτο βήμα της οφείλει να είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους.


Γι αυτόν τον λόγο, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να ταυτίσει κάθε αντίθετη άποψη με ιδέες και νοοτροπίες που σωστά η κοινωνία μας στην συντριπτική της πλειοψηφία αποφεύγει.


Στις 5 Ιουνίου 2015, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για την πορεία της «διαπραγμάτευσης» ο κ. Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο θέμα της διαγραφής του επαχθούς χρέους.


Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι ο μόνος συντεταγμένος πολιτικός χώρος, ο οποίος έχει εκφράσει πλήρως και λεπτομερώς, όχι μόνο τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους διογκώθηκε το χρέος και ειδικά στην μνημονιακή εποχή, αλλά και τον επακριβή τρόπο απελευθέρωσης μας από τα δεσμά του χρέους. Ενός χρέους, που καταλύει τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε έννοια Δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης στην Πατρίδα μας, αλλά και σε όλες τις άλλες χώρες και λαούς κάθε χρώματος και φυλής του πλανήτη που βρίσκονται κάτω από τον ίδιο ζυγό, ιδέες και αξίες που η Χ.Α. ως το κατ εξοχήν αντίπαλο δέος στην Δημοκρατία δεν μπορεί ούτε θέλει να υπερασπιστεί.

Η μονομερής διαγραφή του χρέους, δεν είναι ούτε αυτοσκοπός ούτε και η λύση από μόνη της.

Η πολιτική πρόταση που έχει θεσει το Ε.Πα.Μ. από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του περιλαμβάνει.

1.     Καταγγελία και μονομερή διαγραφή του χρέους στη βάση των διεθνών κανόνων και συνθηκών.

2.     Παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη χρηματοδοτώντας την με εθνικό κρατικό νόμισμα κι όχι με δανεικά, με παράλληλη διαγραφή στα χρέη των Ελλήνων προς τις τράπεζες και την εφορία, εφαρμόζοντας την «Σεισάχθεια».

3.     Εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και όλων των στρατηγικού χαρακτήρα επιχειρήσεων και οργανισμών.

4.     Τιμωρία των προδοτών που έφεραν την πατρίδα και τον λαό δέσμιο στους τοκογλύφους και τους δουλεμπόρους.

5.     Επανίδρυση  του κράτους με νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα που μεταξύ άλλων, θα θεσπίσει την ανακλητότητα και την λογοδοσία όσων έχουν δημόσια αξιώματα.


Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί τον Λαό μας, ότι οι συστημικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να χαρακτηρίσουν και να συνδέσουν κάθε πολίτη, φορέα ή συλλογικότητα που αναφέρεται στην πραγματική λύση, σε λαϊκιστές ή ακόμη χειρότερα φασίστες και ακραίους.


Έτσι εξηγείται η χθεσινή αναφορά της Χ.Α. στην μονομερή διαγραφή και έτσι νομίζει το σύστημα ότι θα εξισώσει το Ε.ΠΑ.Μ. αλλά και κάθε ελεύθερο πολίτη ή συλλογικότητα με το αντιδημοκρατικό εργαλείο του βαθέως συστήματος που είναι η Χρυσή Αυγή.


To σύστημα δεν θα καταφέρει να αμαυρώσει τον αυθεντικό, ουσιαστικό και περιεκτικό πατριωτικό λόγο, ούτε και να χειραγωγήσει τον Λαό μας.

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι η μοναδική διέξοδος από τον μονόδρομο του Ευρωνταχάου και καλεί τον λαό σε εγρήγορση και συστράτευση.



Δεν θα περάσει ο Φασισμός.




Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα 6/6/2015