20 Ιουνίου 2015

Συνειδητή Πολιτική Επιλογή η καλλιέργεια συνθηκών πανικού



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι οι τελευταίοι έχουν επιλέξει την βίαιη εφαρμογή των επιλογών τους με την απόλυτη αδράνεια της κυβέρνησης που προξενεί εύλογα ερωτηματικά για την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί.

Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαία η προσπάθεια καλλιέργειας πανικού στους πολίτες για να οδηγηθούν σε μαζική φυγάδευση καταθέσεων από τις τράπεζες (bank run) και άλλες αψυχολόγητες ενέργειες, όπως η προσφυγή σε μαζικές προμήθειες από τα σουπερμάρκετ. Φαινόμενα που παρατηρούνται ήδη.

Η καλλιέργεια συνθηκών πανικού, με την συνεπικουρία των συστημικών ΜΜΕ και των αφεντικών τους, είναι το μέσο προκειμένου να καταστούν αναπόδραστα έκτακτα μέτρα επιβολής ελέγχου κεφαλαίων και κούρεμα των καταθέσεων όπως συνέβη στην Κύπρο, για να ακολουθήσει η υπογραφή της πιο κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας σε βάρος της πατρίδας και της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Για ό,τι συμβεί απ’ εδώ και εμπρός είναι συνειδητή πολιτική επιλογή για την οποία είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι οι δανειστές και η ελληνική κυβέρνηση που μέσω της κατατρομοκράτησης των πολιτών επιδιώκουν -από κοινού- την πλήρη καθυπόταξη της χώρας και τον εγκλωβισμό της σε μια πορεία καταστροφής χωρίς επιστροφή, προκειμένου να ικανοποιηθούν πλήρως τα άνομα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να μην υποκύψει στον εκβιασμό και την προσπάθεια κατατρομοκράτησης που του γίνεται και να διατηρήσει τη ψυχραιμία και την ομοψυχία του.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την τελευταία στιγμή να συναισθανθεί τις ευθύνες της για το έγκλημα που διαπράττεται και να προχωρήσει με δική της πρωτοβουλία:

1. Στην άμεση επιβολή αναδρομικής φορολογίας σε βάθος ενός έτους σε κάθε πράξη εξαγωγής εκτός Ελλάδας κεφαλαίων, κινητών αξιών και τίτλων σε ύψος τουλάχιστον 40% ως έχει το απόλυτο δικαίωμα να πράξει με βάση το Νόμο και το Σύνταγμα της χώρας.

2. Να θέσει τις συστημικές τράπεζες άμεσα σε καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία, προκειμένου αφ’ ενός μεν να προστατευτούν οι όποιες εναπομένουσες αποταμιεύσεις των πολιτών και αφ’ ετέρου να εκκαθαριστεί το τοπίο των μαύρων ενεργητικών τους.

Αθήνα 19 Ιουνίου 2015

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου