3 Οκτωβρίου 2012

Για την END και την πληρωμή του χρέους

Ο Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΩΝ E.N.D.

/*********************************** Ακολουθεί αναδημοσίευση *******************************/

END-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΣΩΡΡΑΣ: Χωρίς να απαντούν σε κανένα ερώτημα για τα αμφιλεγόμενα πρόσωπα που χρησιμοποιούν, επιμένουν να παραμυθιάζουν ένα ακροατήριο που αναζητά στο Λυχνάρι του Αλαδίνου το τζίνι που θα του εξαφανίσει το εθνικό χρέος

 Καθίσαμε με υπομονή και παρακολουθήσαμε επί 50 λεπτά το βίντεο από την εκδήλωση που διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα η οργάνωση END με τους κ.κ. Λαμπράκη και Σώρρα.
Δεν είδαμε κανένα πειστήριο που να αποδεικνύει, όχι απλά την ύπαρξη των $650 δις. που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν, αλλά ούτε καν για την αξιοπιστία των ατόμων τα οποία χρησιμοποιούν ως εντολοδόχους της διαχείρισης των χρημάτων.
Μοίρασαν ένα «έγγραφο» το οποίο επιδείκνυε ο κ. Λαμπράκης στο φακό και το οποίο όπως είδαμε στο copy που ανήρτησε η zougla.gr ήταν μία βεβαίωση ότι κάποιος Gregory McGregor είναι notary public (δηλαδή μπορεί έναντι 1-2 δολαρίων) να επικυρώνει υπογραφές. Κι ότι αυτό το χαρτί το επικύρωσαν ως πραγματικό στα προξενεία της Ελλάδας και Κύπρου στο Τορόντο.
Και λοιπόν; Τι αποδεικνύει αυτή η βεβαίωση; Απλά ότι κάποιος που υπέγραψε κάποιο άλλο χαρτί (ο,τιδήποτε και για οποιοδήποτε θέμα) ήταν αυτός κι όχι άλλος. Μήπως όμως το χαρτί που υπογράφηκε αφορούσε τις υποτιθέμενες «Διεθνείς Συναλλαγματικές» (ΙΒΟΕ) που παρουσιάσαμε το Σάββατο πριν τη συγκέντρωση του President και είναι «πέτσινες»;
(σσ. Στο ολοκληρωμένο βίντεο που τελικά αναρτήθηκε και είδαμε μετά που αναρτήσαμε το σχόλιο http://www.youtube.com/watch?v=Gw9X1db0P2Y&feature=youtube_gdata_player 
(Κοιτάξτε στο σημείο 1:48′:20”) ο δικηγόρος δείχνει ένα χαρτί που εξ αποστάσεως φαίνεται ίδιο με το ΙΒΟΕ που αποκαλύψαμε, ότι αυτά είναι τα δισεκατομμύρια. Το χαρτί αυτό δεν μοιράστηκε στη συγκέντρωση).
Δυστυχώς, η άγνοια αυτών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση κι αυτών που έσπευσαν να αναρτήσουν κάτι άσχετο παρουσιάζοντάς το για πειστήριο, δίνουν παράταση ζωής στην υπόθεση των «τρισεκατομμυρίων».
Το 50λεπτο βίντεο που παρακολουθήσαμε σταματά πριν αρχίσει να ομιλεί μέσω skype ο φερόμενος ως μεγαλοτραπεζίτης Anthony Diamond της Diamond & Diamond που παρουσιάστηκε ως «τραπεζικό κονσόρτσιουμ» από τον γιατρό Μανόλη Λαμπράκη. (ΣΣ: Τελικά αργότερα αναρτήθηκε και νεότερο βίντεο με όλη την εκδήλωση, στην οποία δεν έδωσαν πάλι κανένα στοιχείο. Πέραν της Diamond & Diamond) μνημονεύθηκε ακό μία “τράπεζα” του Καναδά, η Federal Funding Investment Grouping. Οποιος βρει κανένα στοιχείο γι’ αυτή ας μου σφυρίξει κλέφτικα).
Είναι απ’ ότι φαίνεται – τον ρωτήσαμε και δεν το διάψευσε – ο ίδιος που στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Οντάριο Καναδά
προσπάθησε να «φάει» 185,160,000 ευρώ από την τσέχικη εταιρεία Actherm, με «αξιόγραφα» (600 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DDMBG (Diamond) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.
Την Τρίτη ξαφνικά –  που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤΕΝΝΑ !!! – ο γιατρός Λαμπράκης ξεφούρνισε άλλη «τράπεζα» του Καναδά στην οποία έχουν «κατατεθεί» τα «ομόλογα», ονόματι Federal Stock Reserve. Όσο κι αν ψάξαμε δεν την βρήκαμε να υπάρχει πουθενά.
Στις ήδη εντοπισθείσες ανακρίβειες προστέθηκαν ακόμη περισσότερες.
Λένε, λόγου χάρη – για να «αποδείξουν» τα $2.98 τρις. των ομολόγων του Σώρρα – ότι το Φεβρουάριο του 2012 που του «έδωσε» τα «ομόλογα» η αμερικανική κυβέρνηση, ανέβηκε το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κατά 3 δις. Κοιτάξτε την πορεία του αμερικανικού δημοσίου χρέους και δεν θα βρείτε καμία διαφορά. (http://www.treasurydirect.gov/NP/NPGateway)
Δεν είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε ψυχίατροι για να γνωρίζουμε τους λόγους που οι κ.κ. Λαμπράκης και Σώρρας συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο (αν και κάποιες εξηγήσεις για το πώς απέκτησε την περιουσία του ο κ. Σώρρας, ότι δηλαδή πούλησε στην αμερικανική κυβέρνηση τεχνολογία που του έδωσαν … εξωγήινοι κάπως διαλευκάνει τα πράγματα), έχουμε ωστόσο χρέος να πούμε σε κάποιους αφελείς (τουλάχιστον) συμπατριώτες μας να ξυπνήσουν. Και σε κάποιους συναδέλφους μας που προβάλλουν άκριτα μία κατάσταση που δημιουργεί κλίμα «νερού του Καματερού» αν μη τι άλλο, ας θέσουν τα σωστά ερωτήματα στους «ευεργέτες» και «εθνοσωτήρες» για την γνησιότητα αυτών που παρουσιάζουν ως στοιχεία. Το κυπριακό υπουργείο Οικονομικών που τα είδε τα απέρριψε.
Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να επισημανθεί από τα 50 λεπτά του βίντεο της εκδήλωσης που είχαμε την υπομονή να παρακολουθήσουμε είναι το ύφος του Αρτέμη Σώρρα.
«Κάποιος κάνει το Θεό με ένα laptop και θα του κόψω τα χέρια», είπε σε ένα σημείο.
Σε ένα άλλο, επιτιθέμενος κατά των δημοσιογράφων και blogers που επικρίνουν την οργάνωσή τους και τον ίδιο, είπε πως «κάποια στιγμή πρέπει να τους επικηρύξω».
Κάποιος πρέπει επειγόντως να τους μαντρώσει αυτούς τους τύπους, γιατί γίνονται επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια. Ορισμένοι αναγνώστες μου έστειλαν emails που στέλνονται από τους «σωτήρες» σε άτομα που τους αμφισβητούν. Βρίζουν τον κόσμο ως προδότες, τους απειλούν ότι «θα τους κανονίσουν οι πραγματικοί Ελληνες» και τέτοια…
Η υπόθεση έχει αρχίσει να παίρνει επικίνδυνη στροφή και δεν αρκεί να γελούμε και να τους κοροϊδεύουμε.
Υ.Γ.1
Αφού έχουν τόσα δις. γιατί να μη διαθέσουν και 20 για να δημιουργήσουν την «Τράπεζα Γης Κύπρου) (Cyprus Motherland Land Bank) στην οποία θα καταθέτουν τους τίτλους των περιουσιών τους οι Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες και θα παίρνουν χρήματα. Αφού λεφτά υπάρχουν για να φάν’ κι οι κότες!
Όμως αυτή η τράπεζα είναι τόσο υπαρκτή όσο και τα υπόλοιπα στοιχεία τους.
Υ.Γ.2 Και εκτός κι από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα σώσουν και καμιά 23αριά άλλες χώρες του κόσμου. Αφού λοιπόν ο γιατρός «ξόδεψε» μέρες ολόκληρες στην Ουάσιγκτον για να βλέπει τον Ομπάμα και τον Γκάιτνερ, σε 20 χώρες του ΟΗΕ θα κολλούσε; Όμως ούτε για τις συναντήσεις αυτές παρουσιάστηκε κάποια απόδειξη ότι έγιναν.
     
Πηγή: greeknewsonline μέσω Ε.ΠΑ.Μ. Ηρακλείου