10 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου του ΕΠΑΜ Χαλκίδας - 10/10/2012




ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ




Χαλκίδα : 10/10/2012


ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ


         


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ε.ΠΑ.Μ. αναλαμβάνει μια πολιτική πρωτοβουλία, προκειμένου οι Ελληνες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους. Το Ε.ΠΑ.Μ. θα προβεί σε κατάθεση συλλογικής αγωγής με αίτημα την αναγνώριση πλαστότητας των απεσταλμένων εκκαθαριστικών εφορίας. Στην αγωγή μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι) είτε είναι μέλη του ΕΠΑΜ είτε όχι.

Αναλυτικές πληροφορίες σε μορφή βίντεο για την αγωγή υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ Χαλκίδας (http://epam-xalkidas.blogspot.gr/) και την ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).
Για συγκέντρωση των δικαιολογητικών επικοινωνήστε με το Ε.ΠΑ.Μ. Χαλκίδας μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 στα τηλέφωνα: 6938875501 (F2GO) και 6906569012 (WhatsUp).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ME ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΚΕΠ ή ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
2. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ (ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΤΩΝ 2011 & 2012 δηλαδή για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν τα έτη 2010 και 2011 (φωτοτυπίες)
3. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚO ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (Πρωτότυπο)

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ:
·         ΑΝΕΡΓΟΥΣ-ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ: BEBΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (πρωτότυπο)
Στην περίπτωση που και οι δύο σύζυγοι είναι άνεργοι, βεβαίωση και του/της συζύγου, ανεξάρτητα από το εάν συμμετέχει ή όχι στην αγωγή.
·         ΑΜΕΑ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (γνήσιο αντίγραφο θεωρημένο από ΚΕΠ ή Αστυνομία)

Η οικονομική συνεισφορά για τη συμμετοχή στη συλλογική αγωγή του ΕΠΑΜ, είναι 5 Ευρώ για τον καθένα. Η συμμετοχή είναι συμβολική, αφού οι νομικοί του Ε.ΠΑ.Μ. δεν αμείβονται γι' αυτόν τον δικαστικό αγώνα. Για επιπλέον διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στα email: epamlaw@gmail.com και epam.xalkidas@gmail.com.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά.
Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια. Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης. Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών.


Ο Πυρήνας του ΕΠΑΜ Χαλκίδας