3 Οκτωβρίου 2012

Η Νομική Ομάδα του ΕΠΑΜ αναλύει πώς να μην πληρώσουμε νόμιμα τα χαράτσια



ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Εθνάρχη Μακαρίου 1 – Γέφυρα Κολοκυνθούς

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 ΜΜ


Νομικοί του ΕΠΑΜ και ο Δημήτρης Καζάκης θα αναλύσουν την πολιτική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το Μέτωπο προκειμένου οι έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την φοροεπιδρομή εναντίον τους και να μην πληρώσουν τους παράνομους και καταχρηστικούς φόρους.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο κολαστήριο που μας έχουν επιβάλει ξένα και ντόπια αρπακτικά.

Κανένα νοικοκυριό στην ανέχεια. Κανένα νοικοκυριό στην λαιμητόμο της δήμευσης. Κανένα νοικοκυριό αιχμάλωτο των τραπεζών.

Να είστε εκεί. Έχουν να ακουστούν πολλά!

Ενημερωθείτε, Αντισταθείτε, Οργανωθείτε στο ΕΠΑΜ!

Εμπρός για την Γενική Πολιτική Απεργία διαρκείας!


Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΚΥΒΕ, μέσω του ΕΠΑΜ-WebTV, οπότε θα έχετε όλοι την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε με ένα απλό "κλικ" στον γνωστό σύνδεσμο: http://www.livestream.com/epamwebtv 

 Το έντυπο υλικό και οι οδηγίες που θα χρειαστείτε αν θελήσετε να συμμετάσχετε στην αγωγή που θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. και θα τα προμηθεύσει στους πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. από αύριο η Κεντρική Γραμματεία, σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου για εκτύπωση.