16 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Π. Λαφαζάνη




Ανακοίνωση για στήριξη δίωξης Παναγιώτη Λαφαζάνη

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας  στον Παναγιώτη Λαφαζάνη  επικεφαλής της ΛΑΕ για την κατά συστηματικό τρόπο δίωξή του με σκοπό να χτυπηθεί το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και της μαζικής αρπαγής  της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών σε περίοδο μάλιστα μνημονιακής Επιτροπείας, κατοχής της χώρας και με αδρανοποιημένο το Δημοκρατικό πολίτευμα.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΕΠΑΜ συμπαρίστανται  με παρουσία και παρρησία τόσο στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά και στους αγωνιστές του που διώκονται από το ενδοτικό σύστημα εξουσίας  της χώρας στα χρόνια των μνημονίων.
Κάτω τα χέρια από τα πρόσωπα που αγωνίζονται για την υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού Λαού.  Η τρομοκρατία των αγωνιστών  για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος δεν θα περάσει .

Είμαστε παρόντες  στον Αγώνα ενάντια στην ληστεία της Δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Είμαστε παρόντες στον Αγώνα για την Αποκατάσταση, των δικαίων του Λαού μας για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος στην πατρίδα .

14/6/2018

Η ΠΓ του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου