2 Ιουλίου 2016

5ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ: Ψήφισμα για την επέτειο του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015




5ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ:
Ψήφισμα για την επέτειο του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του Ιουλίου 2015



Στις 5 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος  από το ελληνικό δημοψήφισμα. Το δημοψήφισμα που ο ελληνικός λαός με  το συντριπτικό και περήφανο ΟΧΙ του 62%,  έστειλε παγκόσμιο μήνυμα  για την υπεράσπιση της πατρίδας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Τον Ιούλιο του 2015, ο λαός μας απέδειξε  οτι είναι περισσότερος ώριμος από ποτέ να τελειώνει δια παντός με κάθε σκέψη υπαναχώρησης. Να τελειώνει μια και καλή με τις πολιτικές άγριας λιτότητας και εξαθλίωσης.
Να σηκώσει το βάρος της διεκδίκησης της ίδιας του της χώρας, απέναντι στην εκποίηση και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. 
Να βάλει οριστικό τέλος στις τακτικές εκβιασμού του ευρωπαϊκού και διεθνούς διευθυντηρίου, σηκώνοντας την σημαία της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας πολύ ψηλότερα από κάθε επίσημη εκπροσώπησή του.

Η παραχάραξη και η νόθευση του νοήματος του δημοψηφίσματος, η προδοσία που ακολούθησε από την κυβέρνηση της «αριστεράς» και η ανατροπή του αποτελέσματος,  αποτέλεσαν συνταγματικό πραξικόπημα. Η ανεπανάληπτη λαϊκή ετυμηγορία, το ΟΧΙ του ελληνικού λαού,  είναι ανεξίτηλα γραμμένα στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας και στοιχειώνουν σήμερα όλους όσους από το πολιτικό και οικονομικό καθεστώς, έβαλαν πλάτη στην ανατροπή του αποτελέσματος και συντέλεσαν στον  σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας.

Το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015 είναι σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε και γρήγορα θα αποτελέσει την μέγιστη δικαίωση απέναντι στα δεινά που σκοπίμως μεθοδεύτηκαν από την αγαστή συνεργασία του ντόπιων κυβερνήσεων και των ξένων αφεντικών τους. Το ΕΠΑΜ λέγοντας όπως πάντα την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αισθάνεται ότι μπορεί σήμερα να απευθυνθεί κοιτώντας στα μάτια κάθε ξεχωριστό πολίτη και να του πει να κρατήσει ψηλά το κεφάλι.

Καλεί κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο, τη νέα γενιά, τους άνεργους σε μαζική συμμετοχή και κινητοποίηση, στην επέτειο του ΟΧΙ στις 5 Ιουλίου 2016 σε κάθε πόλη και χωριό, σε ένα δημοκρατικό και πατριωτικό μήνυμα ενότητας του λαού μας, στην πάλη του για την ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας, στην διεκδίκηση της πατρίδας μας ενάντια στο καθεστώς κατοχής και τον δοσιλογισμό του πολιτικού κατεστημένου.

Το ΕΠΑΜ θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Αθήνας με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος με συνέπεια και ευθύνη στην ενίσχυση του φρονήματος του ελληνικού λαού προς την απελευθέρωση από κάθε είδους τυραννία.

Το Σώμα του 5ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ
Αθήνα 1 Ιουλίου 2016