29 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Οργανωτικού Γραφείο για τις ευρωεκλογές


Μια μεγάλη μάχη τελείωσε .

Αυτοί που την έδωσαν είναι εξουθενωμένοι και με πολλά «γιατί» στο μυαλό τους.
Πολλές φορές η υπευθυνότητα και η προσήλωση στον αγώνα, μας κάνει να νιώθουμε ότι φταίμε για όλες τις «αμαρτίες» του κόσμου.
Αυτό όμως πέρα από την υπέροχη φύση μας σαν επαμίτες , δεν μπορεί να κάμψει τις αξίες και τα ιδανικά μας απέναντι στην πατρίδα, τα παιδιά μας και τους συναγωνιστές μας.
Από σήμερα πιο δυνατοί και ψυχωμένοι θα προχωρήσουμε στο δρόμο της ανατροπής για τον οποίο ξεκινήσαμε και παρά τα κάποια ξεστρατίσματα, ακολουθούμε με πίστη .
Ο αγώνας των επαμιτών δεν χρειάζεται υπερπαραγωγές, δεν στηρίζεται και δεν πρέπει να στηρίζεται, υπό μορφή εξάρτησης σε χρηματοδοτήσεις.
Όπλα μας είναι οι αλήθειες μας και τα προτάγματα μας, η αλληλεγγύη και η συντροφικότητα. Είμαστε ρεαλιστές και ονειροπόλοι γι αυτό δεν μας αγγίζουν τα δικά τους όπλα.
Κανένας επαμίτης δεν γυρίζει πλέον στα μαντριά τους και τον τσομπάνη τους για να περιμένει τη μέρα που θα τον στείλουν στο σφαγείο.
Κάθε δυσκολία στον αγώνα, μας πεισμώνει και μας κάνει πιο αποφασιστικούς.
Το Μέτωπο δεν είναι όχλος. Λειτούργει με καταστατικές διαδικασίες, που προάγουν την δημοκρατία και του δίνουν την δυνατότητα σαν ένας ζωντανός οργανισμός, να αναπροσαρμόζει τις τακτικές του, ανάλογα με τα ιστορικά δεδομένα της περιόδου που ζούμε.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες αυτές τις Θερμοπύλες θα τις κρατήσουμε «άπαρτες», εμείς που πιστεύουμε στον αγώνα, μέχρι τέλους.
Εμείς οι «πολίτες οπλίτες».
Εμείς οι επαμίτες.

Για το οργανωτικό γραφείο

Γιάννης Αθανασιάδης  

Συντονιστής Ο.Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου