16 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ. Φθιώτιδας για τον δίκαιο αγώνα των αγροτών


Το Ε.ΠΑ.Μ. Φθιώτιδας αρωγός σε κάθε μορφή πάλης και αγώνα απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς της πατρίδας μας στέκεται δίπλα στον δίκαιο αγώνα των αγροτών.
Η χουντική κυβέρνηση έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της σήμερα σε μια ειρηνική διαμαρτυρία, με τις εντολές που έδωσε για σκληρή, φασιστική καταστολή στους αγρότες της Στερεάς Ελλάδας στην Ανθήλη. Η τακτική της δωροδοκίας αρχικά και της λάσπης όπως σε κάθε κλάδο που διαμαρτύρεται, δεν είχαν αποτέλεσμα και πέρασαν στη βία και την τρομοκράτηση των αγροτών με συλλήψεις και δικαστήρια.

Θέλουν να πάρουμε το μήνυμα του φόβου όλοι οι Έλληνες και να κλειστούμε στα σπίτια μας, μέχρι να έρθουν να τα πάρουν χωρίς να αντιδράσουμε… Φοβούνται την αντίδραση μας, φοβούνται την άρνηση μας να υποταχθούμε αδιαμαρτύρητα και γι’αυτό πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι στους συλληφθέντες που δικάζονται σήμερα στη μια στα δικαστήρια Λαμίας.

Πρέπει όλη η Στερεά Ελλάδα να συγκεντρωθεί σήμερα στα δικαστήρια για να καταλάβουν ότι δεν φοβόμαστε και είμαστε αποφασισμένοι, μια γροθιά, ενωμένοι να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μας και τα παιδιά μας! Για την πατρίδα μας που θέλουν να την δώσουν βορά σε Μέρκελ, Δ.Ν.Τ. και τρόικα.