2 Μαρτίου 2018

Βίντεο από την εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Χαλκίδας - 5/2/2018


Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Π​αλίρροια​»​ στην Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00, προγραμματισμένη εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Χαλκίδας. 

Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο Δρ Νομικής, δικηγόρος και επικεφαλής του τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ., Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης και η Ευαγγελία Χαραλάμπους, δικηγόρος, μέλος της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι αργά το βράδυ. 

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναγγελία μήνυσης επί εσχάτη προδοσία που το Ε.ΠΑ.Μ. υπέβαλε το πρωί της ίδιας μέρας στον Άρειο Πάγο, αναγγελία, που το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Οι ερωτήσεις που έγιναν από το κοινό, κατέδειξαν την αγωνία του κόσμου για το αβέβαιο μέλλον που του επιφυλάσσουν τα μνημόνια, τη συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει καμία διέξοδος με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και μέσα στο Ευρώ, την αποφασιστικότητα για ανατροπή του και την αναγκαιότητα ανάδειξης μιας πατριωτικής δημοκρατικής κυβέρνησης. 

Το βράδυ της ίδιας μέρας, το Ε.ΠΑ.Μ. Χαλκίδας παρουσία του Προέδρου του αλλά και δεκάδων μελών και φίλων του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κλίμα σύμπνοιας και συναγωνιστικής αλληλεγγύης. 

Πηγή βίντεο : http://evripos-news.blogspot.gr/