8 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση για εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. στην Χαλκίδα – 5 Φεβρουαρίου 2018

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο "Π​αλίρροια"​ στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 19.00 προγραμματισμένη εκδήλωση του ΕΠΑΜ  Χαλκίδας
 


Ομιλητές ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. , Δ.Καζακης, ο Δρ Νομικής, δικηγόρος και επικεφαλής του τομέα Δικσιοσυνης  του ΕΠΑΜ, Φώτιος - Σπυρίδων Μαζαρακης και η Ευαγγελία Χαράλαμπους, δικηγόρος, μέλος της ΠΓ του ΕΠΑΜ, οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι αργά το βράδυ.


Ιδιαιτερη αίσθηση έκανε η αναγγελία  μήνυσης επί εσχάτη προδοσία  που   το ΕΠΑΜ υπέβαλε  το πρωί της ίδια μέρας στον Άρειο Πάγο, αναγγελία,  που το κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα.
Οι ερωτήσεις που έγιναν από το κοινό κατέδειξαν την αγωνία του κόσμου για το αβέβαιο μέλλον που του επιφυλάσσουν τα μνημόνια, τη συνειδητοποίηση  ότι δεν υπάρχει  καμία διέξοδος με το υπάρχον πολιτικό σύστημα και μέσα στο Ευρώ, την  αποφασιστικότητα για ανατροπή του και την αναγκαιότητα  ανάδειξης  μιας πατριωτικής δημοκρατικής κυβερνησης.



Το βράδυ της ίδιας μέρας το ΕΠΑΜ Χαλκίδας παρουσία του προέδρου  και δεκάδων μελών και φίλων του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κλιμα σύμπνοιας και συναγωνιστικής αλληλεγγύης.


 


Πηγή: epamhellas.gr