13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δ.Καζάκης στο Star Βορείου Ελλάδας - 8/12/2016


Ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στο Star Βορείου Ελλάδας και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» με τον Αθανάσιο Φυλακτό, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. Παρών στην εκπομπή και ο δημοσιογράφος Απόστολος Ρόσσιος.

Ο κ.Καζάκης απάντησε με σαφήνεια σε αρκετά ερωτήματα καθώς και σε παρέμβαση πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ αναφορικά με το δημογραφικό το οποίο αποτελεί μείζον και φλέγον ζήτημα της ελληνικής κοινωνίας. Ο κ. Καζάκης ανέλυσε τις θέσεις του Ε.ΠΑ.Μ. και αναφέρθηκε στις ρεαλιστικές προτάσεις του Μετώπου. Πολύ μεγάλο και έντονο, αποδείχθηκε, το ενδιαφέρον της ευρύτερης κοινωνίας για τις προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ.

Όσο επιμένουμε σ' αυτήν την ατέρμονη δίνη στην οποία με την συναίνεσή μας έχουμε παγιδευτεί, είμαστε στην ευθεία πορεία προς την απόλυτη καταστροφή.

Επιπλέον, λόγω αυτής της κατάστασης, είμαστε ευάλωτοι στις βλέψεις και στις διεκδικήσεις των επίβουλων γειτόνων, επί των ανατολικών και βόρειων συνόρων μας.

Επομένως, ως φυσικό επακόλουθο της διαιώνισης αυτού του φαύλου κύκλου στον οποίο είμαστε εγκλωβισμένοι, το τέταρτο μνημόνιο προβάλλει στον ορίζοντα και με την... βούλα της Ε.Ε.