16 Δεκεμβρίου 2014

Οι νομικοί του Ε.ΠΑ.Μ. στο Κουκάκι στις 10/12/2014



Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. Ακρόπολης στο συνεταιριστικό καφενείο «Κρίκος» στο Κουκάκι. Παρ’όλες της δυσκολίες με τον ήχο και τον βροχερό καιρό, ο κόσμος παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των μάχιμων δικηγόρων-ομιλητών. Ο όγκος της πληροφόρησης ήταν μεγάλος αλλά με την εκλαΐκευση και τα παραδείγματα που ετέθησαν, όλοι οι παρευρισκόμενοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τι φέρνει για προσφυγές στα δικαστήρια,τι αλλάζει στο εργατικό δίκαιο, τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς, για την αντισυνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ, και κυρίως πως μπορούμε να αντιδράσουμε με συλλογικές αγωγές μέσω της ένωσης καταναλωτών.

Μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η κοινή αντίληψη της αναγκαιότητας για οργάνωση του πολίτη σε αλληλέγγυο και συλλογικό αγώνα. Δείγμα αυτού του γεγονότος είναι οι αρκετές υπογραφές που συγκεντρώθηκαν και θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες για την δημιουργία πολυπληθούς ενώσεως καταναλωτών που θα μπορεί να προσφεύγει στην δικαιοσύνη με καλυτέρους όρους για όλους.

Στα αξιοσημείωτα οι φίλοι του πυρήνα που συμμετείχαν στην εκδήλωση αλλά και συμπολιτών που δήλωσαν ενδιαφέρον για το Ε.ΠΑ.Μ. και τον τρόπο λειτουργίας και ένταξης σε αυτό.

Ο κόσμος που κάνει το βήμα ώστε να έρθει σε μια τέτοια εκδήλωση, το κάνει από γνήσιο ενδιαφέρον και ανάγκη. Αν ενημερωθεί σωστά και δει ότι δεν είναι μόνος του, τότε αποφασίζει να κάνει και περαιτέρω βήματα με τελικό του σκοπό τη νίκη του, τη νίκη του λαού.