17 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. Θήρας - 16/07/2013

ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα ψέματα και οι υπεκφυγές τελειώνουν.
Είναι ώρα να αποφασίσεις.

Συμπολίτη/ Συμπολίτισσα,

            η πατρίδα μας τεμαχίζεται και πουλιέται ως υλικά οικοδομών. Οι ντόπιοι προδότες εξαγοράζουν πολιτικό χρόνο ξεπουλώντας τη περιουσία των Ελλήνων σε ιδιώτες-αρπακτικά.
            Η εργασία γίνεται δουλεία και πωλούν εμάς και τα παιδιά στα σκλαβοπάζαρα των παγκόσμιων αγορών. Οι νέοι επιστήμονες μεταναστεύουν με όρους χειρότερους της δεκαετίας του ’60.
            Η Δημοκρατία πεθαίνει στη χώρα που τη γέννησε. Η αστυνομική καταστολή γίνεται εντονότερη κάθε μέρα που περνάει.
            Η Εθνική Ανεξαρτησία έχει εξαλειφθεί και η χώρα κυβερνάται εδώ και καιρό από ξένους επιτρόπους και όχι από τους εκλεγμένους σου αντιπροσώπους. Η Ελληνική Βουλή έχει καταργηθεί με εντολές των τοκογλύφων δανειστών.
            Έχει συντελεστεί Γενοκτονία. Οι Έλληνες αυτοκτονούν. Οι Έλληνες πεθαίνουν από πείνα ή από έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Το 2012 είχαμε 12.000 επιπλέον θανάτους από γεννήσεις. Είναι, βλέπεις, πολυτέλεια να παντρεύεσαι και να κάνεις παιδιά σε μια ευρωπαϊκή αποικία χρέους. Έτσι έχουν καταντήσει τη Πατρίδα μας.
            Κάποιοι, ωστόσο, μιλάνε για ανάπτυξη και φως στο τούνελ. Είναι αυτοί που έχουν πουλήσει τη συνείδηση τους παίζοντας τον ρόλο του σύγχρονου γερμανοτσολιά. Είναι αυτοί που σε παραπληροφορούν καθημερινά μέσα από τα σκουπιδοκάναλα του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και των άλλων «καναλαρχών». Είναι αυτοί που συνεχίζουν να γλεντούν και να κερδοσκοπούν πάνω στο πτώμα της χώρας μας.
            Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ νομιμοποιούν τη παράνομη κυβέρνηση, παραμένοντας στη Βουλή και ασκώντας δήθεν αντιπολίτευση για να συνεχίζουν να παίρνουν τη κομματική επιχορήγηση.
            Βουλευτές των ΑΝΕΛ, όπως ο Κ. Μαρκόπουλος αποτελούσαν τις εφεδρείες της ΝΔ και επιστρέφουν τώρα στο κάλεσμα του ελληνόφωνου πρωθυπουργού Α. Σαμαρά. Να είσαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.
            Το ΚΚΕ πιστεύει ότι δε πρέπει να φύγουμε από το ευρώ γιατί το πρόβλημα είναι τα μονοπώλια και ο καπιταλισμός. Φαίνεται ότι δε γνωρίζουν ότι το ευρώ ελέγχεται από τα ίδια μονοπώλια.
            Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο συνέδριο του αποφάσισε “όχι” στην έξοδο από το ευρώ αλλά διαγραφή χρέους μετά από λογιστικό έλεγχο. Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δε γνωρίζουν ότι  ο λογιστικός έλεγχος του χρέους θα διαρκέσει το λιγότερο ένα(1) χρόνο. Φαίνεται ότι δε γνωρίζουν ότι η διαπραγμάτευση για το χρέος μπορεί να διαρκέσει ακόμα περισσότερο, από τη πλευρά των δανειστών, ώστε να προκαλέσουν μεγαλύτερη ασφυξία στην κατεστραμμένη ελληνική οικονομία. Φαίνεται ότι δε γνωρίζουν ότι μόνο για τη περίοδο 2013-2015 θα πρέπει να βρούμε 53 δις ευρώ για να πληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, τα οποία δεν έχουμε και θα πρέπει να τα δανειστούμε από τους ίδιους τοκογλύφους.
            Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι όλα τα κόμματα τις αντιπολίτευσης δεν έχουν εναλλακτικό σχέδιο γιατί δεν θέλουν να έχουν. Αποτελούν τα δεκανίκια των ξένων-δανειστών και θα παίξουν το ρόλο τους όταν οι δανειστές τοκογλύφοι τους το επιτρέψουν.
            Είναι φυσιολογικός, επομένως, ο φόβος, ο δισταγμός και η σύγχυση μέσα σου. Ο ψυχολογικός πόλεμος που μας ασκούν, άλλωστε, είναι προσεκτικά σχεδιασμένος. Το δόγμα του σοκ μας χτυπά ανελέητα εδώ και τρία(3) χρόνια.
            Δε μπορούν, όμως, να κατακτήσουν το πείσμα μας, το φιλότιμό μας, το χαμόγελό μας. Δε μπορούν να απλώσουν το σκοτάδι του φασισμού σε ένα λαό που πόνεσε, μάτωσε αλλά τελικά τον έδιωξε για πάντα. Δε μπορούν να νικήσουν την αγάπη μας για τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας.
            Τα ψέματα, λοιπόν, και οι υπεκφυγές τελειώνουν. Είναι ώρα να αποφασίσεις.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑ ΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Ή
ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

            Εφάρμοσε ΤΩΡΑ το άρθρο 120, παράγραφος 4 του ισχύοντος Συντάγματος των Ελλήνων,
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,
που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσοεναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία»

            και έλα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας. Έλα να ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ αυτόν τον ευλογημένο τόπο και να δώσουμε ελπίδα στις γενιές που έρχονται. Έλα να επαναφέρουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ώστε να αποδώσουμε τιμή στους προγόνους μας που πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της Λευτεριάς της Πατρίδας.
            Ο μόνος τρόπος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
            Όλοι στον ΑΓΩΝΑ μέχρι να πέσει κάθε κυβέρνηση δωσιλόγων, προδοτών, απατεώνων.
            Η μόνη λύση για τη Πατρίδα μας είναι η ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, η ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
                       
Θήρα, 16/07/2013
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Θήρας