3 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ. για το θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η σημερινή τραγωδία, με τον άδικο χαμό νέων ανθρώπων στη Λάρισα, προσθέτει άλλη μια πινελιά αίματος στο κάδρο με το καταρρακωμένο κορμί της πατρίδας μας.

Οι κατοχικές δυνάμεις των ευρωναζιστών και οι συνεργάτες τους – της τριμερούς δουλικής κυβέρνησης – βουτάνε, καθημερινά, όλο και πιο βαθιά τα χέρια τους στο αίμα του ελληνικού λαού. Βαρύνονται πλέον με εγκλήματα γενοκτονίας, με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Να είναι σίγουροι ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν σαν τέτοιοι: σαν γενοκτόνοι και εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας.

Δεν πρέπει και δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε να χάνονται  συμπολίτες μας – που οδηγούνται κατά χιλιάδες στην αυτοκτονία από την απελπισία στην οποία τους σπρώχνουν καθημερινά – ούτε να οδηγούνται σε φρικτό θάνατο Ελληνόπουλα εξ αιτίας της εξαθλίωσης που επέβαλαν σ` αυτό το λαό.

Την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση ακολουθώντας το δικό της δρόμο, έξω και πέρα από τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του λαού, επικυρώνει και νομιμοποιεί με την παρουσία της στο υποτελές «κοινοβούλιο», το κυβερνητικό εξάμβλωμα. Μια στάση που την καθιστά, σε μεγάλο βαθμό, συνένοχη στο έγκλημα διαρκείας κατά του ελληνικού λαού.

Το ΕΠΑΜ σαν έκφραση συλλυπητηρίων προς τις δοκιμαζόμενες οικογένειες των άτυχων φοιτητών που χάθηκαν -  κι αυτών που παλεύουν ακόμα για τη ζωή τους -  δεσμεύεται ότι θα δώσει όλες του τις δυνάμεις μέχρι να αποκτήσει αυτός ο τόπος τη λευτεριά του,  να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του και να ζήσει την αξιοπρεπή ζωή που του αξίζει. Για να κατακτήσει επιτέλους την Εθνική του Ανεξαρτησία.

Για τους παραπάνω λόγους το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και να οργανώσει την πάλη του σε κάθε γωνιά της χώρας. Να συγκροτήσει επιτροπές γειτονιάς, συνοικίας, χωριού, πόλης και μέσα από συλλογικότητες να παρακάμψει τους παραδομένους και τους γενίτσαρους των συνδικάτων. Να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της απελευθέρωσής του, οργανώνοντας τη μεγάλη ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, μέχρι να τσακιστούν από τον τόπο μας οι κατακτητές του ευρωναζισμού, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους, οι δούλοι των κατακτητών, που παριστάνουν την κυβέρνηση, εκτελώντας καθημερινά τον ελληνικό λαό.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του ΕΠΑΜ
Αθήνα   1η  Μαρτίου  2013