11 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. για τη δίκη των μελών του "ΔΕΝ Πληρώνω"



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τρικομματική κατοχική κυβέρνηση συνεχίζει το απάνθρωπο και γενοκτόνο έργο της.

Αφού θεσμοθέτησε μέτρα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και την εξόντωση, κινητοποιεί καθημερινά τους κατασταλτικούς και διωκτικούς μηχανισμούς της εναντίον όλων εκείνων των ομάδων ή των ατόμων, από τον ελληνικό λαό, που διεκδικούν τα συνταγματικά τους δικαιώματα και αντιστέκονται.

Με αυτήν την τακτική σαν οδηγό και υπακούοντας τυφλά και με ανείπωτη δουλικότητα στις εντολές των ξένων και ντόπιων κατοχικών δυνάμεων, κατασκεύασε κατηγορητήρια εναντίον μελών του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και στήνει δικαστήρια με διάφορες κατηγορίες.

Ανάμεσα σ’ αυτές και την «κατηγορία» ότι οι συμπατριώτες μας αυτοί αρνήθηκαν να καταβάλουν στους μεγαλοεργολάβους του τόπου μας το χαράτσι των διοδίων. Ένα χαράτσι που διαμορφώνουν ανάλογα με τα κερδοσκοπικά τους σχέδια, για δρόμους που όχι μόνο δεν κατασκευάστηκαν ποτέ, αλλά ταυτόχρονα, ακριβώς εξ αιτίας της εγκατάλειψης, βάφονται καθημερινά με το αίμα αθώων πολιτών. Στην ουσία οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για έργα  που ……. θα κατασκευαστούν !!!!!

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την τακτική αυτή της δωσιλογικής κυβέρνησης και δηλώνει ότι θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στους διωκόμενους συμπατριώτες μας, του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους  οι οποίοι πρόκειται να δικαστούν στο Πρωτοδικείο Κιάτου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στις 09.00 .

Η τρικομματική κατοχική κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της ότι ο ελληνικός λαός αποκλείεται να καθίσει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Θα αντιταχθεί, με κάθε μέσο, σε κάθε προσπάθεια δίωξης και ποινικοποίησης της αντίστασής του που πηγάζει από τα άρθρα – εντολές, του ίδιου του συντάγματος.

Το ΕΠΑΜ απευθυνόμενο προς τους δικαστές που επιφορτίστηκαν με τη διεξαγωγή αυτής της δίκης, τους καλεί να εφαρμόσουν τη δικαιοσύνη όπως τόσοι και τόσοι άξιοι συνάδελφοί τους σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς για τον ελληνικό λαό . Να εφαρμόσουν τη δικαιοσύνη σαν γνήσιοι πατριώτες και να αναδείξουν με «αρετήν και τόλμην» το δικαίωμά τους να είναι ανεξάρτητοι από δυνάστες εντολοδόχους και να υπερασπίζονται τον μόνο εντολοδόχο –στον οποίο ορκίστηκαν πίστη: τον ελληνικό λαό !  

Αθήνα Δεκέμβρης 2012

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.